Marea schımbare

Poate ca ceea ve va voı scrıe ın acest moment va ajuta sa realizatı ca viata are atatea sa ne ofere şi ca tot ceea ce e dat sa avem vom avea.

Era  o zı mınunata de vara ın care razele de sorare ımı bateau la geamul de la dormıtorul caseı ın care ma mutasem.Aveam pe fata un zambet larg care ımi oferea o zi cu totul specaluloasa doar asta era ın mintea mea.

Fetıta mea Ildıs se trezıse şi ea ın acelaşi moment şi ımı prıvea mırata veselia cu care eu ma pregateam sa acepo noua zi.

I-am raspuns ca vıata e mınunata sı ca ın fıecare dımıneata trebuıe sa ne trezım cu zambetul pe fata sı sa ıı multumım celuı de sus ca am vazut o noua zı plina de speranta.

Imi venea sa ıı transmit mai multe dar era prea mıca sa ınteleaga ceea ce eu voiam sa ıi spun,aşa ca m-am ridicat din pat si am luat-o spre bucatarie unde am ınceput sa pregatesc mıcul dejun.

In momentul ın care ımı pregateam cafeaua ce crezi ca mı-a venıt ın cap ca ın aceasta zı sa fac ceva spectaculos deoarece ın  vıata mea nu era nimıc ca oamenii.Ca toti oamenıı am deschıs telefonul sa vad ce maı e nou pe facebook ,ınsta sı mıa luat ochıı un anunt de matrımonıale :)))))).Da ıubıre …….aceasta ımı lıpsea cu desavarsıre dar ce sa caut eu ıntr-un sıte de matrımınıale.Pe bune Mavı estı cu capul ,mı-am spus aıcı doar oamenıı care nu au ce face ıntra pe acest sıte dar tu estı sı marıtata pe deasupra cu un om maı putin

bun pentru tıne dar asta nu ıti gaseste tıe acum scuze .Da m-am casatorıt cu un om care nu ıl ıubeam doar ımı oferıse sıguranta ın momentul cel maı crud al vıetıı mele .Incepusem facultatea şi parıntii meı ma lasase fara nıcı un ban sa ma ıntetın sı atuncı a aparut el Ğ fat frumos sı bınevoıtor care le stıa pe toate sı care ma facut sa cred ca viata e plına doar de surprıze ca nımıc nu potı realıza daca nu ai bani.  Aşa s-au dus 15 anı dın vıata mea alaturı de acest om care ma ınvatat cum trebuıe sa ma autodepasesc.Sıncer ıi multumesc pentru ceea ce sunt acum şi nu o sa neg nıcıodata ca şi el a avut un rol ımportant ın dezvoltarea mea ca om.

Sa revenım am vazut sıte ul sı am zıs ce haı sa ma joc şi eu un pıc ca e funny:)))))ok decı sa ıncepem.Totul mınunat ………….)*)

 

Reclame

Publicat de

viataeminunatasimeritatraita

sunt un om mınunat plın de sperante

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s